lördag 13 februari 2010

Ställningen borta..




En liten fönster tittare som
längtar efter sitt nya rum.


4 kommentarer:

  1. Nu e det väl dax o lägga in en bild på familjen som ska flytta in oxå..;) Kram syrran

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vi kommer nog bli grannar till senhösten. Vi har idag bestämt att vi ska köpa den tomt som ännu är obebyggd nära er (Gällstad 1:261).

    Har ni grushögar eller jordhögar ni vill bli av med under snön hjälper vi er gärna med detta (vår tomt måste höjas en hel del).

    Vi kommer bygga med Vallsjöhus.

    /Familjen M, med två pojkar 4 och 6 år.

    SvaraRadera
  3. Hej, vad kul då är det nog tomten som är ovanför oss :). Vi kommer nog tyvärr att behöva alla jordhögar eftersom vår tomt kommer att behöva höjas en hel del, huset höjde vi med 80 cm...Det är ju väldigt blött i det området. Vilket hus har ni valt? När sätter allt igång?
    /Josefine

    SvaraRadera
  4. Vi har valt en ritning från Värsåsvillan, Lundsbrunn 137, som vi modifierat lite, gjort aningen större vardagsrum bland annat, och som Vallsjöhus ska bygga åt oss. Förhoppningen är att huset ska resas i maj och inflyttning någon gång i oktober. Men jag räknar med att det kan bli lite senare.

    Vi tänkte skola in barnen till höstterminen - äldste börjar ettan då och jag hoppas på dagisplats åt den yngsta. (Vi bor i Norrköping nu så det blir en del pendlande med barnen i början!).

    Det är MYCKET att fundera på nu, särskilt som vi vill få det här att gå så fort som möjligt! Drömmer om köksskåp, kakel, tapeter, planlösningar och annat på nätterna :).
    /Annika

    SvaraRadera